Haberler

Bölümümüzde Turkcell Akademi ortaklığıyla eğitim düzenlendi Perşembe, Aralık 26, 2019 - 11:30

Bölümümüz öğrencilerine Turkcel Akademi işbirliği ile Yazılım Kalite, DevOps ve Çevik Dönüşüm konularında iki günlük eğitim verildi.

Turkcell Akademi ekibinden Taner BADEM ve Ezgi KÜRKÇÜ'ye teşekkür ederiz.

Bölüm başkanımız, TÜBİTAK EEEAG Danışma Kurulu üyeliğine tekrar atandı. Cuma, Kasım 2, 2018 - 12:17

TÜBİTAK ARDEB Destek Programları Başkanlıkları Kuruluş, Çalışma Usul ve Esaslarına ilişkin Yönetmeliğinin 7. maddesi gereğince 01/10/2017’den itibaren EEEAG Danışma Kurulu üyesi olarak görev yapan bölüm başkanımız Doç. Dr. Bilal ALATAŞ’ın bu görevi bir yıllığına uzatılmıştır.

Bölüm başkanımız, TÜBİTAK Çağrı Programları Danışma Kurulu üyeliğine tekrar atandı Cuma, Kasım 2, 2018 - 12:17

TÜBİTAK Destek Programları Başkanlıkları Kuruluş, Çalışma Usul ve Esaslarına ilişkin Yönetmeliğin 7. maddesi gereğince Elektrik, Elektronik ve Enformatik Araştırma Destek Grubu 1003 Çağrı Programları Danışma Kurulu Üyeliğini sürdüren bölüm başkanımız Doç. Dr. Bilal ALATAŞ’ın bu görevi 25/07/2018 tarihi itibariyle bir yıl daha uzatılmıştır.

Bölüm başkanımız, ISI Web of Science tarafından Bilgisayar Biliminde En İyi Hakem Ödülü’ne layık görüldü Cuma, Kasım 2, 2018 - 12:16

Bölüm başkanımız Doç. Dr. Bilal ALATAŞ, Clarivate Analytics Web of Science kuruluşu Publons’tan 12 Eylül 2018’de Bilgisayar Biliminde En İyi %1 Hakem Ödülü’ne layık görülmüştür.

Bölüm başkanımız, yazılım ve bilgisayar mühendisliği alanındaki en saygın hakemli dergilerden biri olan IEEE Access’in yardımcı editörlüğüne atandı Cuma, Kasım 2, 2018 - 12:16

Bölüm başkanımız Doç. Dr. Bilal ALATAŞ, Elektrik-Elektronik, Bilgisayar ve Yazılım mühendisliği bölümlerinin hakemli en saygın dergilerinden biri olan ve Science Citation Index Expanded’ta taranan IEEE Access’e 21 Ağustos’tan itibaren 3 yıllığına yardımcı editör olarak atanmıştır.

Elazığ Askeri Bakım Fabrikası Ziyareti Çarşamba, Aralık 20, 2017 - 20:13

Elazığ Askeri Bakım Fabrikasını Ziyaret

Turkcell Akademi - Test Mühendisliği Etkinliği Salı, Kasım 21, 2017 - 10:42

Turkcell Akademi - Test Mühendisliği Etkinliği