Üst Menu

User menu

Akıllı Sistemler ve Milli Savunma Teknolojileri(ASİMSAV) Öğrenci Topluluğu kurulmuştur.

AKILLI SİSTEMLER ve MİLLİ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ ÖĞRENCİ TOPLULUĞU

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği olarak bölümümüzün savunma teknolojileri konusunda uzmanlaşması ve bu alanda çalışabilecek nitelikli mühendislerin yetiştirildiği bir insan kaynağı olmasını hedeflemekteyiz. Bu bağlamda, öğrencilerimizin bilgi paylaşımlarında bulunabilecekleri, etkinlikler düzenleyebilecekleri ve mesleki eğitimleri alabilmelerinde büyük imkanlar sağlayabilecek teknik bir kulübe ihtiyaç duyulmuştur. Bu amaçla, teknik danışmanlığını bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Özgür KARADUMAN’ ın yaptığı Akıllı Sistemler ve Milli Savunma Teknolojileri (ASİMSAV) Öğrenci Topluluğu bölümümüz tarafından Mart 2017’ de kurulmuş ve süratle faaliyetlerine başlamıştır. Kulübümüzde aşağıda belirtilen koordinatörlükler ile tüm alt alanlarda etkinlikler, eğitimler ve projeler hedeflenmektedir:

Açık Kaynak Yazılım Koordinatörlüğü

Web Tasarım Koordinatörlüğü