User menu

2020 Güz Dönemi Staj Sunumları (Güncelleme)

Stajını yapmış ve yapmakta olan öğrencilerin sunumları aşağıdaki talimatlara göre yapılacaktır.

• Staj defterleri basılı olarak en geç 11 Aralık 2020 tarihinde bölümde olacak şekilde kargolanmalıdır, bu tarihten sonra gelen defterler dikkate alınmayacaktır.
  • Defter sayfalarındaki tüm imzalar ve içerikler tam olmalıdır.
  • Gizli evrakın kapalı zarf ile kargolanması veya şirket yetkililerinin kurumsal epostaları üzerinden yazilimmuh@firat.edu.tr adresine gönderilmelidir.
  • Daha önceki dönemlerde olduğu gibi bir sunum hazırlayınız.
  • Sözlü sunumuzu çevrimdışı olarak bir video formatına dönüştürünüz. Sunumu yapan kişi videoda görünmeli ve anlatmalıdır.
  • Videonuzu herkesin erişebileceği bir platforma yükleyiniz.
  • Sunum, staj defteri, sunumda kullanılan kodlar ve videoyu yüklediğiniz adresin linkini yazilimmuh@firat.edu.tr adresine eposta olarak 11 Aralık 2020 tarihine kadar iletiniz.
  • Gönderilen epostaların konu kısmına mutlaka staj1/2_öğrencino_adsoyad bilgisi yazılmalıdır.

Stajla ilgili diğer işlemler yaz stajında olduğu gibi yapılacaktır. Detaylar http://yaz.muh.firat.edu.tr/tr/node/249